…. και θα σκεφτεί κανείς που στο καλό είναι αυτό το γιόγκα στούντιο και γιατί τέλος πάντων να πάω εκεί; Να κάνω τι;

Γιατί η γιόγκα είναι ένα εργαλείο ανάπτυξης και μπορεί να σου αλλάξει την ζωή ,όπως έχει αλλάξει την δική μας. Μπορεί να την αλλάξει  σε όλα τα επίπεδα ξεκινώντας από το σώμα σου, τα συναισθήματα σου, ολόκληρο το Είναι σου. Πιστεύουμε ότι  η γιόγκα μπορεί να κάνει κάθε έναν από μας πιο δυνατό απέναντι στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας .

Αυτή είναι η εμπειρία μας  και στόχος μας είναι να την μεταφέρουμε στους ανθρώπους γύρο μας, να τους δείξουμε τον δρόμο προς «γιογκική σάντανα» και τον «γιογκικό τρόπο ζωής». Θέλουμε να μεταφέρουμε την γνώση των πρακτικών στις οποίες εκπαιδευτήκαμε , στο Satyanandaashram Hellas από καταξιωμένους δασκάλους και Swamis της παράδοσης Satyananda, σεβόμενοι  τις  ανάγκες  των μαθητών, δίνοντας έμφαση στην φροντίδα ,την επικοινωνία  και την κατανόηση.

Σε όλη αυτή την πορεία πηγή έμπνευσης και γνώσης  για μας είναι η Swami Shivamurti Saraswati (Yoga Atsarya) ή «Swamiji», της οποίας η ζωή  και το έργο αποτελούν μια συνεχή υπενθύμιση ότι οι εσωτερικές διδασκαλίες δεν είναι απλά και μόνο φιλοσοφίες που ανήκουν σε ένα απαρχαιωμένο παρελθόν, αλλά σύγχρονες και ζωτικής σημασίας στη σημερινή εποχή.

Είμαστε η Χρυσούλα Τσιόρτα (Instructor training in Satyananda Yoga system Level 1, Greece -365 hrs) 

και ο Ευάγγελος Κακάλιας (Instructor training in Satyananda Yoga system Level 1, Greece -365 hrs/ Bahiranga restorative yoga training in Nada Yoga Place, Greece – 120 hrs),

μέλη της ένωσης Ελλήνων εισηγητών γιόγκα εκπαιδευμένων στο σύστημα Σατυανάντα.

Έχουμε παρακολουθήσει τα παρακάτω  επιμορφωτικά σεμινάρια :

  • Γιόγκα και Υπέρταση
  • Γιόγκα και μυοσκελετικά προβλήματα
  • Γιόγκα ως θεραπεία

Βρισκόμαστε  σε μια όμορφη και ήσυχη γειτονιά της Νέας  Ιωνίας, Ε.. δεν  είμαστε και στο τέλος του κόσμου, είμαστε κοντά στην περιφερειακή οδό, έχουμε και  άνετους χώρους για παρκάρισμα.